Faraday Future стартує на Pikes Peak вже на цих вихідних

faraday_future_on_pike_picks

Як ми вже писали раніше, електромобіль Faraday Future FF91 покаже себе на змагання Pikes Peak International Hill Climb 2017, а стартує цей захід… Так, ви здогадались, вже на цих вихідни

х.

Pikes Peak International Hill Climb кілька років ставав полігоном для електромобілів. Електромобіль Tesla Model S встановив тут рекорд для електричних автомобілів, а опісля вже не один електромобіль намагався побити його, та все марно.

Тепер Faraday Future намагається позиціонувати свій FF91, як найпродуктивніший електромобіль сьогодення. Самі ж FF говорять, що їм гратиме на руку не лише вага та розміри електромобіля, до рекорду їх також приведуть 1050 кінських сил 130кВт/год.

Електромобіль Faraday Future вже демонструє своє прискорення перед стартом Pikes Peak:

До речі, коли Tesla Model S, що є досить великим автомобілем для таких змагань, встановив новий рекорд, він застосував досить нетрадиційну технологію охолодження для акумуляторної батареї.

Рекордний час набору висоти, котрий встановив електромобіль Тесла становить 11:48. І нам, безумовно, набагато цікавіше поглянути, чи зможе Faraday Future побити рекорд Tesla, ніж читати про характеристики електромобілів.

Що ж, вже за кілька днів ми зможемо це дізнатись. Pikes Peak International Hill Climb ось-ось стартує і на трасу виїде електромобіль FF91, тоді й будемо знати напевно.

Схожі записи