Faraday Future демонструє динамічне керування електромобіля FF91

faraday_future_11

У той час як майбутнє Faraday Future все ще туманне, оскільки компанія намагається підняти фінансування після того, як його головний прихильник, Цзя Юітінг з LeEco, має проблеми з ліквідністю, виробництво електромобіля FF91 все ще повністю реальне, електромобіль проходить етап тестування.

На цьому тижні компанія продемонструвала динаміку керування електромобілем та заявила, що виставить його на майбутніх Pikes Peak International Hill Climb, змаганнях в штаті Колорадо, що має й другу неофіційну назву – «Перегони в хмарах».

З цього приводу вони почали створювати відеоролики про те, як готують електромобіль Faraday Future до Pikes Peak. Перший з них присвячений динамічному управлінню електромобілем FF91.

Нік Самсон, старший віце-президент з досліджень і розробок, прокоментував оголошення так:

«Пагорб, що піднімається на Pikes Peak, служитиме ідеальним середовищем для подальшого розвитку електричної силової установки і підтримки теплових систем FF 91. Тестування продуктивності FF 91 в реальних умовах підніме планку, коли ми виведемо електромобіль на ринок у 2018 році”.

З цього приводу вони почали створювати відеоролики про те, як готують електромобіль Faraday Future до Pikes Peak. Перший з них присвячений динамічному управлінню електромобілем FF91 (вище).

Траса Пайкс Пік займає 12,42 милі (19,99 км) з більш ніж 156 поворотами, що сягають 4 720 футів (1440 м). Фініш знаходиться на шосе Пайкс Пік на висоті 14,110 футів (4300 м) від початку траси. Faraday Future планує перемогти у змаганнях.

faraday_future_22

Схожі записи