Електромобілі, які володіють найбільшим запасом ходу

Вашій увазі рейтинг електромобілів, які володіють найбільшим запасом ходу при повній зарядці. До рейтингу увійшли електромобілі які вже продаються і ті, які з’являться на ринку в найближчий час.

zvelikimzapasomhodu

Електромобілі, які володіють найбільшим запасом ходу

Nissan Leaf

Популярна модель Nissan Leaf позбулася свого головного недоліку – малого запасу ходу. На електромобілі нової генерації можна проїжджати реальні 250 кілометрів. Таким чином, Nissan Leaf придатний навіть для коротких міжміських поїздок, в яких вам допоможе скоротити час просунута система автономного управління PROPilot.

na_konveer

Chevrolet Bolt EV

Перш ніж говорити про запас ходу переможця конкурсу «North American Car of the Year» 2017 року ( «Північноамериканський автомобіль року»), нагадаємо, що вартість електромобіля Chevrolet Bolt EV в США становить трохи більше 37 тисяч доларів. Блискуча альтернатива Tesla Model 3. Що стосується запасу ходу то Bolt EV здатний проїжджати на одній «заправці» 383 км.

bolt111

Hyundai Коnа Electric

В березні, в рамках Женевського автосалону 2018 року корейська марка Hyundai офіційно представить електричний кросовер Hyundai Kona EV. Відомо, що топова версія екологічно чистої новинки буде оснащуватися електромотором на 150 кВт і акумуляторними батареями на 64 кВт/г, енергії якої повинно вистачити на подолання 390 км.

hundai3

Renault ZOE ZE 40

Не так давно компактний французький електрокар Renault ZOE трохи оновився. В ході модернізації електромобіль отримав нову акумуляторну батарею фірми LG Chem. Згідно з європейським циклу NEDC, ZOE ZE 40 здатний проїжджати на одному заряді близько 400 кілометрів.

onovleniizoeszesilnishii

Jaguar I-Pace

Ще одна новинка автосалону в Женеві-2018 – серійний електричний кросовер Jaguar I-Pace. За циклом NEDC британська новинка, оснащена 400-сильною електричною установкою, зможе долати близько 500 км.

yagurgolovna

Tesla Model X P100D

Як показують тести, один з найшвидших серійних кросоверів в світі, яким є Tesla Model X в модифікації P100D, здатний долати на одній повній «заправці» близько 475 кілометрів. І цей результат насправді вражає. Варто лише нагадати, що електромобіль з набором систем автономного управління доступний в США за ціною від 145 000 доларів.

Audi E-Tron Quattro

Преміальний електричний позашляховик Audi E-Tron Quattro в своїй серійної інтерпретації також повинен дебютувати на Женевському автосалоні 2018 року. Згідно європейського циклу NEDC (New European Driving Cycle), запас ходу Audi E-Tron Quattro складе близько 500 км.

audie

По темі:

Tesla Model 3

Хоча найдоступніша модель американської компанії за багатьма показниками поступається своїм суперникам, то ось за запасом ходу – Tesla Model 3 – один з електромобілів, які володіють найбільшим запасом ходу. Ммашина зможе проїхати без підзарядки близько 500 км.

videotesla1

Tesla Model S P100D

В кінці літа минулого року члени італійського клубу Tesla зуміли проїхати на одній повній зарядці електрокара Model S P100D посилання – 1 078 кілометрів. Звичайно, для установки рекорду учасники пробігу були змушені відмовитися від багатьох благ. Крім цього, машина рухалася зі швидкістю 40 км / год, і практично не використовувала гальма. У реальних же умовах електромобіль Tesla Model S P100D здатний проїжджати порядку 540 км.

tesla-model-s-p100d-rekord-0-60mph-za-2-28-sec-1

Rimac Concept_One

Варто нагадати, що перший показ концептуального прототипу Rimac Concept_One відбувся в далекому 2011 році на автосалоні у Франкфурті. Rimac Concept_One здатний проїжджати на одній «заправці» близько 600 кілометрів.

rimac-concept-one-1

Схожі записи