Porsche Taycan буде їздити, як модель Porsche 911

porsche0

«Електричний Porsche Taycan буде їздити, як модель Porsche 911» – таку заяву зробив Олівер Блюм, який є генеральним директором цієї автобудівної компанії.

Крім того, він висловив впевненість, що у деяких аспектах електромобіль буде краще культового спорткара.

porsche1

За його словами, Taycan не слід порівнювати з Tesla, адже підхід до розробки автомобілів у цих компаній є різним.

. . . . .

porsche2

Олівер Блюм висловив захопливість новаторським духом та рішучістю Ілона Маска. Ця риса йому дуже до вподоби, адже дух новаторства притаманний і команді Porsche. Але, тим не менш, багато в чому Tesla використовує інші підходи до розробки машин.

«Коли ми почали працювати над новим Porsche, то позначили собі стандарти, яких мали досягнути. Одним з них і є те, що Taycan має їздити, як 911» – ось пряма мова Олівера Блюма.

porsche3

Блюм зауважив, що хоча авто Tesla мають високі експлуатаційні характеристики, Taycan може постійно підтримувати досить довго більш високу вихідну потужність.

У порівнянні з 911, електрокар має нижчий центр ваги. Суттєву перевагу в динаміці та русі на поворотах Taycan отримав від інноваційного шасі та відсутності зчеплення та карданного валу. Більшу тяглову силу авто забезпечує наявність у нього коробки передач.

porsche4

Пан гендиректор Porsche відзначив, що планується випускати не менш, ніж 20000 електричних Taycan на рік, хоча спочатку цей показник досягне 10000.

Запас ходу у Porsche Taycan сягне п’ятисот кілометрів, та всього три секунди знадобиться, щоб розігнатися до сотки. Максимальна швидкість авто Taycan – 250 км/годину.

Схожі записи