Volkswagen оприлюднив новий e-Golf 2017 на автошоу в Лос-Анджелесі

vw-e-golf-2017

Компанія Volkswagen презентувала на автошоу в Лос-Анджелесі свій новий автомобіль з нульовим рівнем викидів e-Golf 2017, який у порівнянні зі своїм попередником, має більшу потужність, більший діапазон запасу ходу і безліч інноваційних функцій.

Електромобіль Volkswagen e-Golf 2017 має нову літій-іонну батарею, потужність якої була збільшена з 24,2 кВт*год до 35,8 кВт*год. Батарея заряджається до 80% ємності протягом години за допомогою зарядної станції постійного струму CCS (40 кВт). Якщо ж використовувати звичайну побутову розетку, то процес зарядки до 100% займе не більше 6 годин.

Згідно з європейською класифікацією New European Driving Cycle (NEDC) автомобіль VW e-Golf зможе долати 300 км. Таким чином, це на 50% більше в порівнянні з попередньою версією. Проте, реально німецький електромобіль буде покривати 200 кілометрів в звичайному міському режимі на одній зарядці акумулятора – більш точна цифра буде залежати від стилю водіння і використання кліматичної системи.

Ці характеристики ставлять новий e-Golf на один рівень або і вище, ніж останні версії Nissan LEAF і BMW i3, але трохи нижче нового Renault ZOE 2017 року, який обладнаний батареєю потужністю 41 кВт*год і є головним конкурентом e-Golf в Європі.

vw-e-golf-2017-1

Крім того, Volkswagen e-Golf 2017 отримав більш продуктивну силову установку. Він тепер розвиває 134 кінських сили, що на 19 к.с. більше, ніж розвивала попередня версія е-Golf. У той же час, максимальний крутний момент був збільшений з 270 Нм до 290 Нм. Volkswagen також покращив динамічні характеристики моделі 2017. Оновлений 4-дверний електромобіль здатний розганятися від 0 до 100 км/год на секунду швидше, ніж його попередник, тепер всього за 9,6 секунди, а його топ-швидкість збільшилася до 150 км/год.

Електромобіль Volkswagen e-Golf 2017 отримав модифікований дизайн передньої і задньої частин авто за рахунок нового концепту передніх фар і задніх ліхтарів на основі світлодіодів full-LED. До новинок e-Golf 2017 можна також віднести активний Info Display, інформаційно-розважальну систему, яка може управлятися жестами і спеціальний додаток для взаємодії смартфона і автомобіля. Крім того, тепер електромобіль можна купити з доставкою додому за допомогою онлайн сервісу “e-Remote”.

vw_e-golf_2017-2

Електромобіль також отримав модернізовані електронні асистенти водія, до яких входить система попередження фронтальних зіткнень з функцією розпізнавання пішоходів (Front Assist with City Emergency Braking with Pedestrian Monitoring), система екстреного гальмування (Emergency Assist) і помічник при їзді в заторі (Traffic Jam Assist).

Цінові подробиці компанія Volkswagen озвучить ближче до виходу електромобіля на ринок. Попередня версія в США зараз коштує близько 29 тисяч доларів США (без урахування державних пільг).

Схожі записи