SsangYong C300: повністю електричний кросовер

3244_ssangyong_c300

Автомобільна компанія SsangYong Motor Company запланувала вивести у світ повністю електричний позашляховик. Світова прем’єра новинки відбудеться в 2019 році.

Варто нагадати, що кілька років тому компанія SsangYong Motor Company ледь не припинила своє існування. Однак за допомогою Mahindra & Mahindra корейська марка почала стрімке зростання і розвиток. У модельному ряду SsangYong зазначаються виключно автомобілі підвищеної прохідності», які користуються популярністю на багатьох ринках світу. Тепер компанія планує випустити абсолютно новий позашляховик, який буде повністю електричним.

За неофіційними даними, у документації компанії SsangYong Motor Company електрокар підвищеної прохідності значиться під кодовою назвою SsangYong C300. Попередній показ новинки, яка розташується між моделями Tivoli і Tivoli XLV, може відбутися вже в наступному році. Через два роки, в 2019, компанія виведе на ринок електричну модифікацію нового SUV.

На жаль, зараз так і неясно, якою дизайн отримає нова модель. Наші колеги припускають, що над зовнішнім виглядом автомобіля будуть працювати фахівці Mahindra & Mahindra. Це може означати, що у машини буде дуже сучасний і стильний екстер’єр.

Схожі записи