Kia Soul EV 2018 отримав більший “запас ходу”

9295_kia_soul_ev_2018

Кілька внутрішніх документів корпорації, що потрапили в мережу вказують на те, що Kia Soul EV 2018 модельного року отримає акумуляторну батарею ємністю 30 кВт/год, яка замінить існуючу 27 кВт/год.

Потужність електромотора як і раніше, становитиме 109 к. с. (81,4 кВт) та 285 Нм крутного моменту.

Згідно з корейським документом, електричний Kia Soul зможе подолати 180 км замість сьогоднішніх 148 км. У той же час документ німецького дилера говорить про те, що запас ходу європейського варіанту збільшиться до 250 км, у порівнянні з поточними 212 км.

Але навіть з таким запасом ходу «кореєць» поступається конкурентам, наприклад, Chevrolet Bolt похвалиться цифрою 383 км. В той же час майбутні Tesla Model 3 і Nissan Leaf обіцяють запас ходу в 322 км.

Ці зміни стануть першими великими механічними оновленнями для Kia Soul EV. Крім цього виробник заявив і про незначне оновлення обладнання, в тому числі і для базових комплектацій, включаючи інформаційно-розважальну систему з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Нагадаємо, що “сестра” по концерну компанія Hyundai офіційно показала водневий крос FE Fuel Cell.

Концепт Hyundai FE Fuel Cell отримав мінімалістичний дизайн. В автомобілі встановлена унікальна система зволоження салону. У ній використовується чиста вода, яка є єдиним викидом автомобіля.

hyundai-fe-fuel-cell-concept_3

Автомобіль також має електричні батареї, які заряджаються під час руху. Їх енергія використовується для живлення встановлених приладів, пристроїв або двигуна.

У багажнику автомобіля є місце для перевезення і підзарядки електричного скутера.

Схожі записи