GFG Sibylla – незвичайний електричний концепт-кар Женевського автосалону

GFG Sibylla – це інтелектуальний електричний седан, розроблений у співпраці з Envision, лідером в області раціонального управління енергоспоживанням. Транспортний засіб використовує платформу Enos Energy IoT від Envision.

gfg2

Електричний автомобіль оснащений батареєю ємністю 100 кВт*год, яка може зберігати стільки електроенергії, скільки в тиждень споживає середньостатистична європейська сім’я. Електромобіль може бути джерелом енергії і сприяти стабілізації енергетичної мережі, тобто бути важливою ланкою між енергопостачанням та попитом. Завдяки платформі EnOS автомобіль не тільки підключається до мережі поновлюваних джерел енергії, а й обмінюється енергією з іншими автомобілями, будинками і будівлями, забезпечуючи їм доступ до чистої і безпечної електроенергії.

Потужність електродвигуна становить 400 кВт, максимальна швидкість вище 200 км/год, розгін до сотні займе 4,5 секунди. Стверджується, що акумулятор ємністю 100 кВт*год здатний забезпечити запас ходу на рівні 450 кілометрів. Серед особливостей трансмісії також зазначається її повнопривідні можливості, які забезпечують ідеальну стійкість і прекрасну керованість автомобілем.

gfg

Схожі записи