BMW iX3 вперше помічений на тестах

Шпигунські фотографії показують, що електричний BMW iX3 і гібридний BMW X3 PHEV будуть відрізнятися один від одного деякими стилістичними рішеннями в оформленні дизайну екстер’єру. До того ж, у електромобіля відсутні патрубки вихлопної системи.

prototipelektrichniiiz

В обох випадках порт зарядки акумуляторних батарей розташований на лівому передньому крилі автомобілів. Імовірно, блок акумуляторних батарей розташований під підлогою моделей, що забезпечить більш низький центр ваги і збільшить обсяг внутрішнього простору.

За неофіційними даними, прем’єра електрокара BMW iX3 і гібрида BMW X3 PHEV відбудеться в кінці 2018 – початку 2019 року.Ппередбачається, що гібридний крос BMW X3 PHEV отримає 2,0-літровий двигун і компактний електромотор. Орієнтовна віддача – 300 кінських сил. Запас ходу на електротязі – близько 48 км.

На жаль, інформації про електричний позашляховик BMW iX3 поки немає. Повідомляється, що обидві екологічно чисті версії будуть оснащуватися просунутими системами безпеки і допомоги водієві.

elektrichniii3

Хочемо нагадати, що компанія BMW представила на автосалоні в Лос-Анджелесі гібридний спорткар BMW i8 Roadster, який отримав оновлену версію.

На електричному моторі автомобіль може розвивати швидкість до 120 кілометрів на годину. Що стосується двигуна внутрішнього згоряння, то його обсяг становить 1,5 л. Витрата палива в змішаному циклі складає 2,1 л / 100 км.

BMW i8 отримав нові сидіння, модернізований мультимедійний комплекс, проекцію на лобове скло. Також доступне декоративне оздоблення вуглепластиком і керамікою. Навігаційна система – базове устаткування.

otomoto2

BMW i8 Roadster розганяється від 0 до «сотні» за 4,6 секунди. Максимальна швидкість спорткару складає 250 км/год.

Схожі записи