Nissan Leaf 2018 вперше помітили на дорожніх тестах

elektromobil_nissan_leaf_2018

Електромобіль Nissan Leaf 2018 модельного року вперше був помічений під час дорожніх випробувань.

Новинка обзаведеться системою автопілота і буде здатна долати більшу відстань у порівнянні з попередником.

Незважаючи на те, що кузов нового Nissan Leaf 2018 приховує камуфляжна плівка, видно радикальні зміни, що торкнулися дизайн екстер’єру.

Передня частина кузова автомобіля отримала «сімейні риси» моделей Nissan, а задні фари нагадують Juke. Кришка багажника також отримала більш традиційну форму в порівнянні з актуальним поколінням Leaf.

elektromobil_nissan_leaf_2018_2

Електромобіль Nissan Leaf 2018: запас ходу

Новий Nissan Leaf здатний долати до 340 миль (близько 547 кілометрів), при цьому акумулятор отримав кілька варіантів, найбільший з яких удвічі перевершує літій-іонну батарею, що викривають 30 кВт, якою оснащується нинішня генерація моделі. Актуальний Leaf проходить без підзарядки до 155 миль (близько 250 кілометрів).

elektromobil_nissan_leaf_2018_1

Аналогічну батарею отримає новий автомобіль у базовому виконанні, оскільки компанія, як Tesla, прагне запропонувати клієнтам широкий вибір.

Генеральний директор Nissan Карлос Гін в цьому році на заході Consumer Electronics Show (CES) підтвердив, що прийдешній електрокар буде пропонуватися з технологією Propilot, що позначає повну автономність машини в межах однієї смуги. Головний дизайнер компанії поділився планами щодо випуску другої електричної моделі, однак поки що Nissan не визначилися з типом кузова для новинки.

Схожі записи