Renault City K-ZE: новий електричний кросовер

1554_renault_city_k-ze_1

У минулому році Renault вперше показав концепт моделі City K-ZE в рамках автосалону в Парижі, а зараз прийшов час розкрити деталі виробничої версії моделі.

City K-ZE – це субкомпактний кросовер з сучасним дизайном екстер’єру, а також 8-дюймовою інформаційно-розважальною системою в салоні, що працює разом з системою дистанційного доступу до автомобіля, точкою доступу 4G Wi-Fi і системою інтелектуального розпізнавання голосів.

Повні специфікації ще не опубліковані, але Renault заявляє, що кросовер має функцію швидкої зарядки, яка дозволяє дозаряда батарею до 80% за 50 хвилин. При цьому дальність пробігу на одній зарядці становить близько 250 кілометрів. Трохи, але цілком достатньо для щоденних міських умов.

7676_renault_city_k-ze

Дорожній просвіт моделі не вражає – всього 150 мм, але розрахована вона на міські, а не реальні джунглі.

.

Зате багажний відсік непоганий як для цього класу – 300 літрів. В результаті City K-ZE виявився найменшим електромобілем Renault, розташовуюся під моделлю Zoe.

8697_renault_city_k-ze_3

City K-ZE планують збирати в Китаї на спільному підприємстві Renault-Nissan-Mitsubishi у співпраці з Dongfeng, а місцеві продажі кросовера почнуться вже до кінця цього року. В цілому Renault планує продавати в Китаї близько 550 тисяч автомобілів на рік до 2022 року.

5360_renault_city_k-ze_2

Схожі записи