Ford Mustang Mach-E пройшов випробування поліцією штату Мічиган

mach-e-gt-police-4-1200x800_large

Електромобілі швидко набувають популярності у відділів поліції. Через величину пробігу, який вони витрачають на свої патрульні машини, вони не можуть дозволити собі не їздити на електриці.

Автомобілі Tesla були улюбленими електромобілями для правоохоронних органів через свої можливості. Проте інші електромобілі починають наздоганяти свого головного конкурента.

Протягом десятиліть Форд був улюбленою маркою автомобілів на бензинових двигунах. Та тепер, з появою Mustang Mach-E, поліцейські відділи мають можливість переходити на електрику з Ford.

Автовиробники розповідають: «Пілотний поліцейський автомобіль Ford Pro на базі позашляховика Mustang Mach-E 2021 року став першим повністю електричним транспортним засобом, який пройшов ретельну оцінку поліції штату Мічиган 2022 року. Тестування включало прискорення, максимальну швидкість, гальмування та швидкісне переслідування, а також характеристики керування екстреними ситуаціями. Поліція штату Мічиган – одне з двох правоохоронних органів, які щорічно випробовують поліцейські автомобілі нового модельного року та публікують результати для використання агентствами по всій країні».

Генеральний директор Ford Pro Тед Канніс коментує: «Той факт, що Mustang Mach-E успішно протистояв виснажливій оцінці поліції штату Мічиган, демонструє, що Ford може виготовляти електромобілі здатні, жорсткі та надійні навіть для найскладніших робіт. Ми розуміємо потреби наших комерційних клієнтів і прагнемо відкрити для них нові можливості електрифікації ».

Ймовірно, оприлюднення остаточних результатів на вебсайті поліції Мічигану слід очікувати трохи згодом.

Схожі записи