Концепція VW ID.Life за 20 000 євро на основі скороченої платформи MEB

volkswagen-id-life-concept-car-hevcars-8

Ймовірно,представлена в концептуальній формі як Volkswagen ID.Life отримає назву ID.2. Кузов у нової моделі схожий на кросовер,а новий варіант платформи MEB представили під назвою MEB Small.

MEB Small має передній привід. Інші моделі MEB, які були представлені, включаючи хетчбек VW ID.3 та кросовер ID.4, були з заднім приводом, з можливістю двомоторного повного приводу. Компанія стверджує, що передній привід забезпечує ефективніше використання внутрішнього простору в рамках компактного габариту ID.Life.

Мотор, встановлений на фронтальній панелі ID.Life, виробляє 230 кінських сил, що дозволяє розганятися до 100 км/год за 6,9 секунди. Акумуляторна батарея потужністю 57 кВт забезпечує діапазон близько 250 миль на європейському циклі тестування WLTP, повідомила VW.

Компанія намагалася максимально спростити дизайн, використовуючи при цьому природні або перероблені матеріали. Наприклад, деревна тріска була використана в прозорому покритті фарби, а рисове лушпиння – у шинах.

Внутрішні та зовнішні дзеркала замінили на камери, а один сенсорний дисплей контролює більшість функцій автомобіля, навігація забезпечується підключеним смартфоном.

У всьому світі платформа MEB буде підтримувати багато мільйонів електромобілів , заявили у VW. Ford також буде використовувати основну платформу MEB для моделі, побудованої в Європі.

Компанія VW переходить на єдину платформу, щоб допомогти підвищити прибутковість і дозволити їй зосередитися на технологіях, але це не відбудеться пізніше десятиліття.

Схожі записи