Шпигуни сфотографували новий електрокар Audi Q4 e-tron на дорозі

audi_q4_e-tron

У розпорядженні журналістів виявилася нова порція шпигунських фотографій майбутнього серійного електрокара Audi Q4 e-tron.

Фото були зроблені під час дорожніх тестів, в яких взяли участь відразу два прототипи.

Новинка побудована на тій же платформі, що і Volkswagen ID.4. Незважаючи на щільний камуфляж, вже можна зробити висновки про дизайн серійного Q4 e-tron: він збереже пропорції однойменного концепту, представленого в Женеві в 2019 році, а також габарити (довжина шоу-кара становила 4,59 метра). Однак у торішнього передвісника серійної моделі були вужчі зовнішні дзеркала і колеса більшого розміру.

audi_q4_e-tron_5

. . . .

Мотор електромобіля Audi Q4 e-tron

Концепт Audi Q4 e-tron приводив в рух двомоторна установка потужністю 306 кінських сил (225 кіловат), яка забезпечувала електрокроссоверу розгін до 100 кілометрів за 6,3 секунди. Максимальна швидкість складала 180 кілометрів на годину.

На одному заряді батареї ємністю 82 кіловат-години електрокар здатний проїхати 450 кілометрів по циклу WLTP, а підзарядка до 80 відсотків займає близько півгодини.

audi_q4_e-tron_4

. . . . . . . . .

Відомо, що готовий до серійного виробництва Q4 E-Tron представлять до кінця року разом з чотирьохдверним купе E-Tron GT. Останнє базується на платформі PPE (Premium Platform Electric), розробленій у співпраці з Porsche, і буде оснащене електромотором, встановленим на задній осі. За габаритами E-Tron GT виявиться близький до A4.

audi_q4_e-tron_1

.

audi_q4_e-tron_2

audi_q4_e-tron_3

Схожі записи