Кросовер Tesla Model Y: перше зображення

0875_tesla_model_y

Нещодавно дизайнери з RM Car Design’s Remco Meulendijk вирішили створити рендер Tesla Model Y на основі електромобіля Model 3.

Варто відзначити, що Model Y стане замикаючим членом модельного ряду Tesla “S3XY”. Фактично, дизайн нового кросовера можна назвати еволюційним. Причому новинка отримала більше унікальних елементів.

Зокрема, передній бампер став більш спортивним і до того ж із збільшеними габаритами повітрязабірників. Крім того, варто виділити додаткову хромовану обробку. Також дизайнери Meulendijk додали пластикове облицювання кузова і стильний дах. Та й на задні двері варто звернути увагу.

Примітно, що кросовер може запозичити у Tesla Model 3 високотехнологічну та потужну трансмісію. Звичайно, поки конкретні дані не були опубліковані. Але, за чутками, розгін буде займати менше шести секунд. А на одному заряді електромобіль зможе проїхати аж до 215 миль або 346 кілометрів. Правда, на ці характеристики може негативно вплинути вага новинки.

1078_tesla_model_y_1

Вартість кросоверів Model Y поки не була розсекречена. Передбачається, що в середньому ці електромобілі будуть коштувати 40 тисяч доларів. Правда, на ринку вони з’являться лише через кілька років.

Схожі записи