З’явилися нова інформація про електричний седан Porsche Mission E

Як і всі автомобілі цього виробника, новий електричний Porsche Mission E зможе запропонувати своєму власникові масу емоцій від управління авто, адже це буде спортивний електромобіль. Разом з тим, новинка отримає велику кількість самих передових технологій, які тільки є у автомобільного бренду.

novipodrobiciporshe

Відомо, що серед них виявиться система автономного управління 4-го рівня, крім того, швидка зарядка дозволить зарядити акумуляторну батарею Porsche Mission E до 80% лише за 15 хвилин – цього вистачить, щоб електромобіль зміг проїхати 400 км. Хочемо зазначити, що автопілот 4-го рівня має на увазі той факт, що водій може довірити автоматиці все керування транспортним засобом, але при цьому бути завжди готовим взяти керування на себе.

. . . . . .

Інформація стала відома з інтерв’ю зарубіжних автомобільних видань з представниками німецького автовиробника. Також були опубліковані і неофіційні фотографії тестового зразка новинки, яка проходила серію дорожніх тестів в Скандинавії. Електромобіль, який побудований на абсолютно новій платформі J1, буде оснащений двома електродвигунами, загальна потужність яких дорівнює 600 к.с., а на повному заряді акумулятора, новинка зможе проїхати відстань в 500 км.

Схожі записи