Зовнішній вигляд BMW i5 розсекречено

bmw_i5_1

Висока деталізація кадрів дала змогу автолюбителям і експертам добре ознайомитися з дизайном нового продукту компанії BMW. Новий електрокар планують представити в найближчі кілька років.

Починаючи з минулого року, було багато чуток і спекуляцій на тему BMW i5 і в грудні минулого року було повідомлення про те, що німецький автовиробник був на “завершальній стадії” прийняття рішення про її зовнішній вигляд і стиль. Тоді ж, член ради директорів BMW з продажу та маркетингу, Ян Робертсон, сказав BMW i5 буде або подовжена версія i3 або традиційний седан.

bmw_i5_2

Як припускає видання Carscoops, яке опублікувало в мережі зображення новинки, перед нами BMW i5 – нова модель суббренда, яка займе нішу між BMW i3 і i8. Спереду новий BMW i5 схожий на купе i8 завдяки характерній решітці радіатора і розтягнутим ромбоподібним фарам. Ззаду автомобіль, навпаки, нагадує компактний BMW i3 завдяки характерній кришці багажника і заднім ліхтарям.

Технічні подробиці про новий BMW i5 не наводяться. Раніше видання Auto Bild з’ясувало, що нова модель буде випускатися в двох версіях – електричній і гібридній, причому основна ставка буде зроблена на першу. Такий автомобіль отримає мотор потужністю близько 225 к.с. і буде здатний проїжджати до 400 км на повному заряді. А в подальшому потужність силової установки може вирости ще на 50 к.с.

Очікується, що BMW i5 буде відносно недорогим. Раніше керівництво БМВ заявляло, що новий електромобіль складе конкуренцію Tesla Model 3. Нагадаємо, ціна Тесла стартуватиме з позначки в 35 тис. доларів.

Вважається, що BMW i5 надійде десь до 2020 року.

Схожі записи