Як продаються електромобілі? – звіт за лютий

chevrolet_bolt_and_nissan_leaf_1

Враховуючи, що завершився другий місяць 2017 року і почалась весна, достатня кількість виробників електромобілів (окрім Tesla) представили публіці звіти про свої продажі за лютий. Їх легко можна порівняти із попередніми продажами.

Відтак, перший бюджетний електромобіль із дальністю ходу в 238 миль, а власне Chevrolet Bolt EV, продовжує доставлятись в різноманітні держави світу та розвиває свій ринок, та тим не менш, продажі електромобіля залишають бажати кращого. За лютий було продано 952 електромобіля Chevrolet Bolt EV. Всього за два місяці було продано 2 114 електромобілів Chevrolet Bolt EV. 579 були продані в грудні.

Nissan Leaf по всіх параграфах обігнав конкурента, його продажі за лютий склали 1 036 електромобілів. Очевидно, Nissan змогли повернути непогані продажі своїм електромобілям, знову продаючи по тисячі в місяць. Дальність ходу електромобіля Nissan Leaf складає ледь не в два рази менше, ніж у Bolt EV – всього 107 миль (200 кілометрів).

Проте це лише попередні огляди, рівняти будемо в кінці року, коли будуть відомі звіти й за другу половину року.

Тим часом у гібридів справи ідуть краще. Гібридний плаг-ін Chevrolet Volt у лютому продався у цифрі в 1 820 одиниць. Це підвищило загальну кількість продажів за рік до відмітки в 3 431 одиниці.

Продажі Audi A3, гібридної версії E-Tron, у лютому склали тверді 400 доставок. Всього в гібридного авто цього року 787 проданих екземплярів.

Із «чистих» електромобілів також невисокими продажами відмітились Volkswagen Golf-e та BMV i3. VW Golf-e, із зарядом на 125 миль, продався у розмірі 293 одиниці. BMV ж продали 318 своїх електромобілів, недалеко втікаючи від VW.

І наостанок варто сказати, що Tesla традиційно відмовляються показувати звіти продажів своїх електромобілі за місяць, тож нічого рівняти із продажами Tesla Model S та Tesla Model X.

Схожі записи