Xing Miss R кине виклик Tesla Roadster

Електромобіль Xing Miss R запропонують покупцям тільки в 2019 році. Всього буде виготовлено 20 екземплярів з ціною по мільйону доларів за одиницю. Випускати інші моделі фірма поки не збирається.

xing_miss_r1

Тайванська компанія Xing Mobility пообіцяла до кінця 2018 року добудувати електричний суперкар з позашляховими здібностями. Прототип під назвою Miss R оснащений чотирма незалежними двигунами сумарною потужністю 1360 к.с.. Машина повинна розганятися до сотні за 1,8 с (до 200 км / год – за 5,1). Компанія не приховує, що хоче за цим показником перевершити Tesla Roadster, яка набирає 96,5 км / год за 1,9 с. У максимальній швидкості Miss R змагатися з Tesla Roadster не буде.

Найголовніше в проекті – це Xing Battery System, яка помітно відрізняється від батарейної системи Тесла. Тайванці використовують 98 компактних модулів. В кожному модулі перебуває 42 літієво-іонних елемента.

xing_miss_r2

Компанія Xing Mobility не претендує на статус автовиробника. Її мета – стати великим постачальником компонентів для електричного транспорту.

Схожі записи