Weltmeister EX5 – новий електрокроссовер

Новинка випущена китайською компанією WM Motor, яка володіє торговою маркою Weltmeister. Очолює компанію Фріман Шен, колишній топ-менеджер Geely.

eh5

До речі, Фріман Шен набрав в команду 800 осіб, а ще залучив понад мільярд доларів інвестицій і запустив будівництво заводу потужністю 200 000 автомобілів в рік.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Серійне виробництво електромобілів компанія WM Motor планує почати в наступному році. Дебют першої електричної новинки відбувся сьогодні в Китаї. Крос Weltmeister EX5 відрізняється гармонійними пропорціями і добре відпрацьованою аеродинамікою з коефіцієнтом лобового опору менше 0,3. Правда, дизайн електричного кросовера нічим особливим не виділяється від інших паркетників.

eh52

Виробник не розкриває дані про технічну начинку, відзначаючи лише, що запас ходу на одній зарядці складе 600 кілометрів. Крім того, виробник обіцяє високий рівень технологічності: проектор зображення на двері переднього пасажира, проектор зображення на скло, доступ до інтернету, доступ до автомобіля зі смартфона через спеціальну програму.

eh53

Серійний Weltmeister EX5 представлять на Пекінському автосалоні навесні, а продажі моделі почнуться в третьому кварталі наступного року. В майбутньому планується випуск ще восьми моделей – по одній на рік мінімум. Їх розробкою буде займатися Isdera, Siemens і Huawei.

eh54

Схожі записи