Weltmeister для свого кросовера використав зображення авто Mitsubishi

wm_motors

Кілька днів тому була опублікована новина про китайську молоду компанію Weltmeister Motors, яка в найближчому майбутньому планує випустити три нових електромобілі: сімейний кросовер, спортивний кросовер і мінівен. Стаття вміщувала кілька офіційних «фотографій», які поширила сама компанія Weltmeister Motors, яка, до речі, з її слів, вже зібрала $ 1 млрд інвестицій.

Проте, як з’ясували уважні журналісти видання Elektrek, ці зображення не є ні фотографіями, ні ескізами. Це лише ретуш знімків в Photoshop автомобіля іншого виробника. Зокрема, кросовер Weltmeister намальований поверх фірмового знімка Mitsubishi Outlander PHEV 2016.

weltmeister-elektromobil-mitsubishi-1

Про це свідчить те, що зображення зроблені з одного ракурсу, в них однаковий фон, однакове забарвлення кузова автомобілів. Китайці навіть не змінили дверні ручки, колісні диски і алюмінієву імітацію дифузора в задньому бампері. Хоча варто зазначити, що зображення самі по собі мають високу якість, і машина на них виглядає гармонійно.

weltmeister-elektromobil-mitsubishi-2

При цьому в основу зображення мінівена Weltmeister лягла, імовірно, одна з фотографій мінівена Citroen C4 Grand Picasso.

Як на це відреагує компанія Mitsubishi, і чи взагалі відреагує, поки що не зрозуміло.

wm_motors

Нагадаємо, Weltmeister Motors (або скорочено WM Motors) знаходиться в Китаї, але її технічний центр працює в Німеччині. Компанія планує розпочати виробництво електромобілів у 2018 році – вже тоді вона розраховує складати 50 тис. машин щорічно. У перспективі модельний ряд компанії нараховуватиме вісім електромобілів, а річний обсяг виробництва має становити 200 тис. машин. Запорукою комерційного успіху моделей WM Motors повинна стати низька цінавід $ 30 тисяч. Метою компанії є випуск масових електромобілів.

Схожі записи