VW інвестують ще 1.7 мільярдів у розвиток електромобілів?

vw-constrellation-e-ecoauto

Під час презентації «День Інновацій», котра відбувалась нещодавно у Гамбурзі, кілька офіційних представників компанії Volkswagen оголосили свої плани, щодо електрифікації продукції компанії. Власне, всі ми знаємо, як намагається VW доганяти технології електромобілів. Знаємо це так же добре, як знаємо, що насправді вони дуже від цих технологій відстають.

Власне на презентації було оголошено, що компанія інвестує 1.7 мільярдів доларів в розробку електровантажівок та автобусів (котрими VW дуже пишаються, зокрема чому й розробити ID Buzz). Зокрема було оголошено про розробку ще одного електричного мікроавтобусу I.D. Buzz Cargo, котрий, якщо вірити представникам компанії, матиме запас ходу 200 кілометрів та війде у серійне виробництво до 2022 року.

В межах цих заяв, Volkswagen представили електричний мікроавтобус eCrafter, котрий зовнішньо нагадує абсолютно стандартний мікроавтобус компанії.

Компанія заявила, що збирається серйозно зайнятись серійним виробництвом електричних мікроавтобусів до 2020 року. А от що стосується вантажівок, можливо це стосується переробки старих моделей в електричні. Як би там не було, ми чуємо багато гучних слів, оголошень, та навіть концепції, такі як ID Buzz, а от що стосується справжніх кроків на ринку… Ми все ще чекаємо чогось більшого, ніж просто слова.

В тім компанія VW не бариться пообіцяти, що до кінця вже цього року, доставлятиме у Австрію свої електричні версії вантажівок, а наступного року їхні електромобілі по трохи виходитимуть на світовий ринок.

Схожі записи