Volkswagen збільшить закупівлі акумуляторів у сторонніх виробників

Готуючись до реалізації наймасштабнішої ініціативи електрифікації в автомобільній промисловості- Roadmap E – концерн збільшує закупівлі акумуляторних батарей у сторонніх виробників. Про які саме компанії йдеться, в керівництві VW не розкривають. Імовірно, це будуть південнокорейські виробники LG Chem і Samsung SDI, японська корпорація Panasonic і китайська компанія CATL.

volcvagen_zbilshit

Стратегію Roadmap E керівництво концерну Volkswagen представило восени 2017 року. Тоді було заявлено, що до 2025 року підконтрольні бренди Audi, Porsche, Skoda, Seat і VW випустять 80 нових електрифікованих моделей: 50 повністю електричних і 30 гібридів, а до 2030 року електрична версія з’явиться у кожної з трьохсот моделей концерну. Також було заявлено, що до 2025 року річний випуск електромобілів досягне трьох мільйонів одиниць.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Реалізуючи програму Roadmap E, в поточному році Volkswagen Group представить дев’ять нових електрифікованих моделей, в тому числі і три повністю електричні.

v_folcvagen_rozpovili

Нагадуємо, компанія Volkswagen представить спортивний електромобіль під назвою ID R на спеціальному заході у Франції 22 квітня. Прем’єра відбудеться в місті Алес – в цьому місці народився Ромен Дюма, який буде першим пілотувати електромобіль під час гонки на горі Пайкс-Пік («Гонка в хмарах»).

. . . . . .

Зовні електромобіль нагадує спортпрототипи, які беруть участь в гонках на витривалість, включаючи «24 години Ле-Мана». У Volkswagen ID R великий передній спліттер, а також масивне заднє антикрило. Технічні характеристики новинки поки не відомі.

Схожі записи