Виробництво Tesla Model 3 досягло 4000 одиниць в тиждень

Після недовгої перерви в виробництві Model 3, компанія Tesla нарешті змогла досягти обсягів виробництва електромобілів в 4000 одиниць.

teslatretya

Дані про виробництво були надані одним з членів Tesla Motors Club. За його словами, припинення виробництва в минулому місяці позитивно позначилося на темпах випуску Model 3 і дозволило автовиробникові випустити 4 290 електромобілів за 7 днів. Наступна зупинка виробництва Model 3 запланована на 26-27 травня 2018 року.

Читайте також: Tesla показала зображення невідомої новинки

За словами Ілона Маска, його найбільше хвилює швидке зростання виробництва. Була автоматизована зона модульного виробництва на заводах в Неваді і в Фрімонті, що дозволить досягти запланованих обсягів випуску Model 3.

Маск опублікував у своєму Twitter інформацію про те, що технології в сфері програмування, що застосовуються у виробництві Model 3, допомагають усувати проблеми і контролювати процес.

Отримавши дохід в першому кварталі 2018 року, Ілон Маск став впевненіше говорити про обсяги продажів Model 3 і прибутку Tesla в 3 і 4 кварталах 2018 року. Більш того, він купив 27 097 акцій власної компанії на суму в майже 10 млн. доларів, наполягаючи на програші тих, хто не вірить в прибутковість Tesla.

Схожі записи