В Женеву привезли прототип електромобіля Urban EV

На минулорічному Франкфуртському автосалоні компанія Honda представила концептуальний електромобіль Urban EV. Тепер прототип привезли і в Женеву. Крім того, глава європейського підрозділу бренду офіційно оголосив про те, що електричний сітікар за мотивами концепту скоро стане на конвеєр.

hondddaazhenevav

Прийом попередніх замовлень на новинку стартує на початку 2019 го, а на ринок модель вийде в другій половині того ж року. Як зазначив представник Хонди, прототип отримав багато позитивних відгуків, тому стилістика Urban EV у серійної моделі, збережеться від концепту.

. .

hondddaazhenveva

Подробиць про силову установку майбутнього електромобіля поки немає.

hondddaazheneva

Хочемо нагадати, що індійська компанія Tata також представила на автосалоні в Женеві концептуальний седан під назвою E-Vision . В майбутньому концепт обов’язково отримає серійну версію. Вона повинна з’явитися в продажі через кілька років. Прототип оснащується електричною силовою установкою.

tata_zheneva2

Розгін до 100 км / год у седана займає сім секунд. Максимальна швидкість – 200 км/год. Інші технічні подробиці про електромобіль тримаються в секреті. За неофіційними даними, запас ходу складає від 300 до 400 кілометрів.

Новинка отримала футуристичний дизайн, який носить назву Impact 2.0. Седан використовує архітектуру Omega EV. В майбутньому машина може отримати напівавтономну систему водіння.

Схожі записи