В Україні стартували продажі електромобілів Renault

В офіційній дилерській мережі Renault в Україні стартували продажі електромобілів ZOE і KANGOO ZE.

renoprozhazhukraina

«Цієї зими в Україні за участю експертів з Франції та представників компанії «Рено Україна» був проведений повторний ZOE тур, результати якого свідчать про підготовленість інфраструктури і дають зелене світло на продаж електромобілів Renault»

. . . . . .

Перед стартом продажів електромобілів в Україні проводилася перевірка інфраструктури зарядних станцій на коректність роботи, а також можливість комфортної та безпечної експлуатації електромобілів Renault в міських умовах.

Виробники зарядних станцій в Європі, які хочуть співпрацювати з брендом Renault, повинні отримати на свою станцію сертифікат ZE Ready, що відповідає найвищим стандартам Renault з безпеки під час зарядки електромобілів.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Згідно з правилами бренду, продаж електромобілів Renault може здійснюватися тільки в тих містах, де 80% громадської інфраструктури коректно заряджають електромобілі Renault.

9 офіційних дилерських центрів Renault в Україні пройшли перевірку і отримали статус Renault Expert ZE, який дає право на продаж і обслуговування електромобілів Renault ZOE і Renault Kangoo ZE, серед яких і львівський центр Ю.Р.К.

. . . . . . . .

Renault ZOE пропонується з двигуном R90 потужністю 68 кВт (92 к.с.), який дозволяє розвинути максимальну швидкість 135 км/год і отримати розгін до 100 км/год за 13,2 секунди. Батарея ZE40 ємністю 41 кВтг забезпечує запас ходу 403 км по циклу NEDC, а також середній реальний запас ходу влітку на рівні 300 км, взимку – 200 км.

Renault Kangoo ZE доступний в вантажопасажирському (5 місць) і вантажному (2 місця) виконанні з електродвигуном потужністю 44 кВт (60 к.с.), батареєю ємністю 22 кВтг і запасом ходу 170 км по циклу NEDC або 125 км за результатами реальних вимірів.

Схожі записи