В Нью-Йорку представили електричний концепт Genesis Essentia

На автосалоні в Нью-Йорку офіційно дебютував електричний концеп Genesis Essentia, за мотивами якого корейський преміальний бренд планує побудувати нову серійну модель класу Grand Tourismo.

nyu-iokravtosalon

У дизайні екстер’єру нового концептуального купе Genesis Essentia Concept можна побачити деяку схожість з прототипом кросовера Genesis GV80, який був представлений корейською маркою в минулому році. Наприклад, замість звичної задньої і передньої світлотехніки автомобіль отримав вузькі світлодіодні смужки.

Відомо, що представлений в Нью-Йорку 2-дверний концепт Genesis Essentia Concept отримав двері типу «крило метелика». На жаль, докладна інформація про концепт недоступна.

nyu-iokravtosalon2

На даний момент відомо, що концептуальне купе Genesis Essentia Concept харчується від «кількох електродвигунів». Акумуляторна батарея розміщена в центральному тунелі. Як відзначають наші колеги, не виключено, що кожне колесо автомобіля оснащено окремим електродвигуном.

Також представники преміального корейського бренду розповіли, що концептуальне купе Genesis Essentia Concept здатне «вистрілювати» з нуля до першої сотні приблизно за три секунди. Інших даних про новинку немає.

Незважаючи на те, що про серійну долі прототипу Genesis Essentia Concept в компанії промовчали, є інформація про те, що за мотивами концепту планується побудувати абсолютно нове розкішне купе класу Grand Tourismo. Орієнтовно, на ринку такий електромобіль з’явиться до 2020 року.

Схожі записи