У Парижі дебютували електричні Smart ForTwo і ForFour

smart_1

Smart ForTwo і ForFour – це нове сімейство електричних моделей, які можуть робити по 160 кілометрів без підзарядки.

forfour-paris-2016-1

Електромобіль купе трохи важчий від спортивного кабріолета. Він зможе проїхати 155 км на одному заряді акумулятора. Чесно кажучи, обидві цифри орієнтовані на новий європейський цикл пересування, який є надто оптимістичним. Проте, ці показники є кращими в порівнянні з старішими моделями Smart ForTwo і ForFour, і перезарядка доставлятиме своєму власникові менше клопоту, ніж раніше. Оскільки час, необхідний для зарядження акумулятора зменшився до двох з половиною годин. Це в два рази швидше, ніж раніше, а з наступного року Smart випустить більш швидкий зарядний пристрій, скоротивши час зарядки до 45 хвилин.

smart-ev

Незалежно від кузова, всі три моделі електрокара матимуть однаковий літій-іонний акумулятор на 17,6 кВт/год. і електричний двигун, що розвиває 81 к.с. (60 кВт) і має крутний момент 160 Нм. Найшвидший із серії – спортивний автомобіль, який розвиває 100 км/год. за 11,5 секунд. Відкрита топ-модель розганяється трохи повільніше, на 0,3 секунди, тоді як перший ForTwo з електродвигуном, буде розганятися за 12,7 секунд. Всі три моделі будуть здатні набрати максимальну швидкість 130 км/год.

forfour-paris-2016-2

Компанія Smart вже оголосила ціни на ринку Німеччини, де ціна за купе починається з позначки в 21 940 євро, потім ForFour за 22 600 євро, а ForTwo версії кабріолет за 25 200 євро. Також буде спеціальна версія під назвою “Greenflash” від 27 839 євро. Ці версії купе і кабріолета матимуть велику кількість зелених вставок як всередині, так і зовні.

Німецька компанія повідомила, що ці автомобілі з’являться в продажу в США через три місяці, а на європейському ринку навесні 2017 року.

Схожі записи