У Китаї представлений новий електричний кросовер Aiways U5 ION

Молодий китайський автомобільний бренд Aiways офіційно представив свою першу модель – електричний кросовер U5 ION . Серійне виробництво моделі має стартувати у другій половині 2019 року.

u5elektrichniikrosover

Електромобіль Aiways U5 ION побудований на абсолютно новій, універсальній модульній платформі MAS, яка побудована з алюмінію і легких сплавів. Представники компанії заявили, що в майбутньому на платформі MAS планується побудувати не менше 15 різних моделей.

В оснащення представленого електромобіля Aiways U5 ION входить один електричний двигун, розташований попереду. На жаль, в даний момент характеристики електродвигуна не розкриваються. У компанії лише заявили, що електромобіль здатний проїжджати без підзарядки 325 км. Ємність батареї – 80 кВт / год.

Як видно на офіційних фото, новий електромобіль підвищеної прохідності Aiways U5 ION отримав стильний і сучасний дизайн екстер’єру, над яким працювали фахівці німецького підрозділу китайського бренду.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

В оснащення моделі входить безліч інноваційних систем. Наприклад, відкрити двері автомобіля можна за допомогою сканера відбитка долоні.

У салоні електричного кросовера Aiways U5 ION можна виявити 10,25-дюймову цифрову приладову панель і інформаційно-розважальну систему з 12,3-дюймовим монітором. Також електромобіль отримав авіаційний штурвал.

. . . . . .

Крім усього іншого, електричний кросовер Aiways U5 ION оснащений системою радарів, яка забезпечує 2-ий рівень автономності. Є автопілот, який може управляти прискоренням, гальмуванням і управлінням автомобіля, але вимагає уваги водія, оскільки «можливі помилки».

Публічна презентація електрокара Aiways U5 ION пройде в рамках Пекінського автосалону 2018 року, який відкриє свої двері в кінці квітня.

Схожі записи