Топ серійних електромобілів 2017

2017 рік виявився доволі успішним для любителів електромобілів, адже потішив фанів кількома цікавими електромобілями, що вже зовсім скоро з’являться на авторинку. Ми пропонуємо вам підбірку із, на нашу думку, топ серійних електромобілів, представлених у 2017 р.

beshka1

Nissan Leaf 2018

Новий Nissan Leaf 2018 оснащений абсолютно новим дизайном екстер’єру і новою трансмісією, має акумуляторну батарею ємністю 40 кВт*год. Наступного року розробники обіцяють запустити у виробництво модифікацію з акумулятором на 60 кВт*год. Зарядити акумулятори можна як від звичайної мережі 220 В (це займе приблизно 8 год), так і за допомогою швидкісної зарядки. Швидка зарядка, завдяки якій можна поповнити запас батарей на 80%, триватиме всього сорок хвилин.

.

nissanleaf_2018

Leaf 2018 укомплектований електричним двигуном, який здатен генерувати 147 (150) кінських сил (320 Нм). Запас ходу по європейському циклу становить близько 235 миль (378 км).

BMW Vision Dynamics

BMW Vision Dynamics отримав довгу колісну базу та спадаючу лінію даху. У компанії відзначили, що це будуть характерні риси для всіх майбутніх автомобілів, які отримають функції автоматичного або напівавтоматичного управління, а тобто будуть оснащені автопілотом.

bmv_dinam

Серійна версія i5, запас ходу якої буде варіюватися від 500 до 700 кілометрів, з’явиться тільки в 2021 році. Очікується, що електромобіль отримає власний автопілот. Власне це має бути система автономного управління третього рівня. Подібна технологія передбачає, що машина зможе самостійно маневрувати та навіть обганяти попутний транспорт. При цьому водій повинен бути готовий в будь-який момент взяти керування на себе (аналогічно, як із автопілотом Tesla).

Mercedes Benz EQA

Електромобіль Mercedes Benz EQA оснащений блоком літій-іонних акумуляторів ємністю 60 кВт/год, що забезпечують запас ходу в 400 кілометрів. Батареї можуть заряджатися як через стандартний кабель, так і за допомогою системи бездротової зарядки, що працює за принципом електромагнітної індукції.

merin111

Відмінною особливістю новинки стала «віртуальна» радіаторна решітка, на яку виводяться різноманітні графічні зображення в залежності від вибору драйверского режиму. Наприклад, при включеному режим Sport «решітка запалає» синім кольором, а при активації Sport Plus вона засвітиться червоним кольором та зробиться схожою на фірмову решітку Panamericana, яка встановлюється на AMG-моделі.

Jaguar I-Pace

Повнопривідний Jaguar I-Pace розганяється до 100 км/год за 4 секунди, а також має запас ходу в 500 мілометрів. Зарядити електромобіль можна всього за 2 години, у цьому допоможе спеціальний пристрій.

. . . .

yagur

Іще одна дуже цікава деталь, в салоні Jaguar I-Pace встановлена віртуальна панель інструментів, а поруч знаходяться ще кілька дисплеїв. Загалом, інформація може проектуватись на лобове скло, що виглядає достатньо футуристично.

Mercedes E-Vito

Новий повністю електричний Mercedes-Benz eVito отримає максимальну швидкість на рівні 120 км / г, яку забезпечить електродвигун потужністю 84 кВт і з обертовим моментом 300 Нм. Ємність батарей складе 41,4 кВтг, що забезпечить запас ходу в 150 км в ідеальних умовах, або близько 100 км при повному завантаженні і холодній погоді.

vitovito2

Mercedes E-Vito можна замовити вже зараз за ціною – 39990 євро.

Tesla Roadster

Tesla Roadster нового покоління оснащений трьома електромоторами і здатний прискорюватися від 0 до 100 км/год за 1,9 секунди.

Також варто сказати про максимальну швидкість американської новинки, яка перевищує 400 кілометрів на годину. Новий родстер Tesla Roadster – це один з найбільш швидших автомобілів в світі!

tesla_roadste1

Заявлений запас ходу – 620 миль. Це практично дорівнює 1 000 км. Однак за ці нововведення доведеться платити. Ціна родстера Tesla Roadster другого покоління складе не менше 200 000 доларів.

У компанії розповіли, що серійний випуск родстера Tesla Roadster нового покоління почнеться в 2020 році.

Схожі записи