Tomahawk – супер-електромобіль із дальністю ходу 600 кілометрів

tomahawk-main-2

Розташований у Квебеку старт-ап Dubuc Motors вже кілька років намагається вивести на ринок свій супер-електромобіль Tomahawk. Цього року компанія нарешті оголосила про виробництво у 2018-му році.

Минулого року Dubuc Motors змогли зібрати на краудфандинговій платформі 25 мільйонів доларів аби побудувати електромобіль «Томогавк» і тепер говорять, що вони залучили «сотні інвесторів».

Співзасновник «сотні інвесторів» Майк Какоґіанатіс прокоментував запуск виробництва електромобіля:

«Ми підштовхуємо розвиток як тільки можемо, аби наші клієнти отримували незабутній досвід кожного разу, як сідатимуть за кермо.»

Заявлені характеристики електромобіля Tomahawk справді вражають:

800 кінських сил. Розгін до сотні кілометрів за 2 секунди в гоночному режимі та за 4 секунди в режимі водіння вулицями (Street). Дальність ходу – 600 кілометрів на одному заряді акумулятора (370 миль). Легкий корпус з вуглецевого волокна. Повний привід, чотири електродвигуна. Чотири шкіряні спортивні сидіння. Бортовий комп’ютер. Жива камера на 360 градусів. Активні технології безпеки: запобігання зіткнень і автоматичне екстрене гальмування. Навіть розподіл ваги 50% спереду і 50% ззаду.

Якщо ці дані вірні і розробникам вдаться досягти таких характеристик – це буде неабиякий успіх.

Ось кілька фото електромобіля:

tomohawk_kollage_1

Схожі записи