Tesla показала зображення невідомої новинки

Компанія Tesla виклала на своєму каналі в YouTube відеоролик, який глава фірми Ілон Маск назвав «повним квартальним оглядом».

nevidomatesla

На відео показані серійні і перспективні моделі марки, а також виробничі потужності і неавтомобільна продукція – сонячні панелі і системи накопичення електроенергії. При цьому деякі кадри викликають більше питань, ніж дають відповідей.

. . . . . . . .

Так, на 16-й секунді показаний накритий чохлом електромобіль, з приводу якого у глядачів немає єдиної думки. Найбільш очікуваною новинкою від Tesla зараз є компактний кросовер Model Y, так що деякі коментатори запропонували версію, що це саме він.

Не виключено, що перед нами оновлена ​​Tesla Model S (або навіть її друге покоління) – остання випускається вже більше шести років, що є типовим терміном конвеєрного життя в автомобільному світі.

На ролику також показана досить динамічна поїздка на Model 3 по порожньому заводському приміщенню. Машина пофарбована темною матовою фарбою. Це в свою чергу викликало припущення про те, що перед нами – прототип зарядженої версії з двома двигунами і повним приводом.

Ролик закінчується сценою, де показуються емоції пасажирів нового Tesla Roadster. Нагадаємо, це буде надшвидкий електромобіль, здатний розганятися до 100 км/год за дві секунди. Його виробництво стартує в кінці 2019 року.

Схожі записи