Tesla обігнала в Європі за популярністю Mercedes і BMW

Як стало відомо за результатами світового автомобільного ринку за 2017 рік, Tesla Motors здивувала автомобільних експертів рівнем продажів на європейському ринку. Так, в сегменті преміальних седанів, Tesla Model S обігнала за популярністю преміальні седани від знаменитих компаній Mercedes і BMW.

obiishlavprodazhi

Таким чином, найперша модель каліфорнійської компанії Tesla Model S стала найпопулярнішою моделлю на європейському ринку, серед інших флагманських моделей Audi A8, BMW 7-Series, а також Mercedes-Benz S-Class.

Так, за період 2017 року, Model S була продана в кількості 16 132 одиниць, що стало на 30% більше попереднього року. При цьому, Mercedes-Benz S-Class був проданий у кількості 13 359 одиниць, BMW 7-Series – 11 735 одиниць.

Електрифікація автомобільного транспорту набирає все більшої популярності. Тому стає зрозумілим, чому багато автомобільних компаній вкладають великі грошові суми в розвиток електричних автомобілів, а також машин на альтернативному паливі.

Нагадаємо, що Tesla Model S в комплектації P100D оснащується акумуляторною батареєю на 100 кВт-годин. При тому, доплативши за додатковий пакет швидкості Ludicrous, розгін до першої «сотні» займає всього 2,5 секунди. При тому, запас ходу складе близько 600 км шляху на повному заряді батарей. Однак вартість електромобіля аж ніяк не демократична, і становить від 134 500 доларів за топову версію.

Схожі записи