Tesla обережно коментують свій Autopilot 2.0.

screen-shot-tesla_autopilot-ecoauto

Tesla вже майже рік працює над програмним забезпеченням Autopilot 2.0, і деякі власники вважають, що вони не показали достатнього прогресу. Тому не дивно, що перше питання виникло під час недавньої сесії Q & A із президентом компанії Tesla з продажу і сервісу Джоном Макнілом, котрий знаходився в секторі розробки Autopilot 2.0. У своїй відповіді Джон Макніл обережно віднісся до майбутнього оновлення, яке він випробував сам.

Директор присвятив трохи часу відповіді на питання відвідувачів сесії, і перше питання, котре йому поставили було про те, чи буде Autopilot 2.0. достатньо більш безпечним, ніж автопілот попереднього покоління, котрий вже встановлений на багатьох електромобілях Tesla.

Макніл відповів:

«Написання програмного забезпечення Autopilot 2.0. було складним, однак ми вже добились значного прогресу, котрий сподіваємось продемонструвати вам у новому кварталі.»

Тобто Макніл натякнув, що розширені функції автопілота Tesla можуть стати доступними вже в найближчі місяці.

«Ми дуже ретельно працюємо над новими функціями, і швидкий прогрес безумовно відбувається. Ми продовжуємо вдосконалювати наші існуючі функції і будемо надавати у використання функції абсолютно нові, як тільки вони будуть перевірені. Ми вдячні за терпіння кожного користувача електромобілів Tesla та їхнього нашого програмного забезпечення.»

Цього літа Елон Маск вже коментував розробку другого автопілота Тесла, стверджуючи, що йому немає рівних. Дуже сподіваємось найближчим часом все ж побачити ці оновлення, про котрі нам так багато говорять.

Схожі записи