Tesla Model X та “Тест Лосів”

model-x-moose-test-1

«Тест лосів» – це тест на маневреність та здатність авто до ухилянь, який полягає в тому, щоб визначити, наскільки добре якийсь автомобіль може ухилитися від раптової перешкоди, котра може зайняти всю дорожню смугу, подібно лосеві.

У минулому у кількох вантажівок і позашляховиків вже були проблеми із цим тестом на швидкості понад 40 миль в годину (65 км / год), і це привело до кількох вражаючих перекидань авто, наприклад, перекинулась Toyota Hilux 2016.

У той час як електромобіль Tesla Model X покращився, йому як і раніше важко було б повернутися на свою смугу в межах параметрів випробування зі швидкістю понад 43 миль в годину (70 км / год).

Проте… Ось результати тестів через:

Минулого тижня електромобіль Tesla Model X офіційно став найбільш високонадійним позашляховиком з 5-зірковим рейтингом у кожній категорії безпеки від NHTSA.

Він особливо добре зарекомендував себе в випробуванні перекидання завдяки великому акумулятору, закріпленому в нижній частині корпусу, що давало електромобілеві низький центр тяжіння. Це також повинно допомагати електромобілеві Tesla Model X в тесті «лося».

Схожі записи