Tesla Model X став першим електромобілем швидкої допомоги в Нідерландах

За останні кілька років в поліцейських автопарках і пожежних підрозділах різних країн стали активно використовувати електромобілі. А сьогодні стало відомо, що Tesla Model X переобладнали для швидкої допомоги.

shvidkatesla

Особливо популярними стали електромобілі Tesla і це незважаючи на їх досить високу вартість. З іншого боку, коли справа доходить до автомобілів швидкої допомоги, продуктивність і швидкість куди важливіше ціни, тому ми і бачимо першу машину швидкої допомоги на базі Tesla Model X.

. . . .

На конференції з питань мобільності в надзвичайних ситуаціях Rettmobil 2018, служба швидкої допомоги представила модифікований повнопривідний позашляховик Tesla Model X для використання в якості «автомобіля швидкого реагування».

Читайте також: Tesla показала зображення невідомої новинки

Плюси електромобіля в тому, що Model X має запас ходу 475 км і 2,5 м3 вантажного відділу, завдяки чому її можна оснастити значною кількістю медичного обладнання та проїжджати з її допомогою великі відстані.

. . . . . .

Це дійсно перший електромобіль швидкої допомоги в історії бренду. Не так давно ми повідомляли, що на Tesla активно пересідають поліцейські. І це далеко не єдині приклади в сегменті електромобілів. В якості поліцейського авто в Японії стали використовувати Nissan Leaf.

Схожі записи