Tesla Model X круто не щастить

tesla-model-x-sydinnya2

Ще не встигли ми написати про електрокросовер Model X, як компанія Tesla не встигає виконувати замовлення через затримки в поставках високотехнологічних запчастин, а вже новий глюк. Компанія повертає 2700 електрокросоверів на доопрацювання через проблему з сидіннями третього ряду.

Компанія повідомила в листі своїм клієнтам, що всі моделі Tesla Model X, які були побудовані до 26 березня 2016 року, будуть відремонтовані за наступні п’ять тижнів. Власники повинні будуть привезти транспортні засоби для сервісного обслуговування на дві години. На даний момент власникам рекомендують не використовувати задні крісла для транспортування людей.

tesla-model-x-cargo

Перед запуском продажів у США, було проведено краш-тести Tesla Model X та 15 краш-тестів третьго ряду сидінь зокрема, в результаті чого вона отримала найвищу оцінку безпеки в кожній категорії. Та під час випробування на міцність внутрішньої безпеки, яке було проведено до початку поставок Tesla Model X в Європі, сидіння в третьому ряду несподівано склалось вперед. Причиною проблеми є замок на шарнірі, який дозволяє третій ряд сидінь складати вперед.

Незважаючи на попередні успішні випробування та відсутність скарг клієнтів, компанія вирішила провести заміну. Адже Tesla хоче й надалі зберегти за Model X статус найбезпечнішого позашляховика в світі.

Схожі записи