Tesla Model S проти цегляної стіни, або до чого призводять п’яні перегони на електрмообілях?

tesla_model_s_avaria

Ви колись задавались питанням, хто переможе: Tesla Model S чи цегляна стіна? Ні? В будь якому випадку, відповідь ми отримали.

В Нідерландах підліток «викрав» електромобіль батька, а після «перегонів» із поліцією, котрі хотіли затримати молодика, він скерував електромобіль просто в будинок. На щастя, ніхто із пасажирів електромобіля не постраждав, так же, як і жильці будинку.

Згідно рапорту, 18-тилітній хлопець взяв електромобіль батька, поки той був в Іспанії. Сусіди подзвонили чоловікові, та повідомили, що його електромобіль зник із під’їзної доріжки біля його дому, тож він зміг відслідкувати місцезнаходження електромобіля завдяки мобільному додатку Tesla.

Всередині електромобіля знаходився син чоловіка із трьома своїми друзями. Весь квартет був під впливом наркотиків та алкоголю, коли їх зупинив полісмен, проте «горе-викрадачам» вдалось втекти. Очевидно, коли втікачі перетинали перехрестя, син водій втратив контроль над електромобілем та врізався в цегляний будинок.

Жильці будинку повідомили поліції, що електромобіль рухався дуже швидко, за попередніми підрахунками, близько 150 кілометрів на годину. Як видно із фото, електромобіль повністю знищив цілу стіну та фасад будинку. На щастя, в зруйнованій кімнаті на той момент нікого не було. Троє пасажирів електромобіля були госпіталізовані, проте, якщо вірити офіційній інформації, серйозних ушкоджень ніхто не отримав.

Схожі записи