Tesla Model S 2016 – оновлений дизайн

tesla-model-s-2016

Електромобіль Tesla Model S, запущений у виробництво в червні 2012 року, отримав оновлення дизайну майже через чотири роки. Швидше за все рестайлінг було проведено через потребу ряду технічних вдосконалень. Адже в останніх моделях Тесли було запрваджено багато нових технологій та винаходів, а легендарний електроседан Model S повинен відповідати викликам часу.

model-s-onovlena

В новому дизайні Tesla Model S 2016 (зокрема передня панель) – запозичені модні фішки з електрокросовера Model X та нового бюджетного електроседана Model 3.

model-s-onovlena-3

На додаток до нового фронтального дизайну, Тесла додає систему фільтрації повітря HEPA, котра була запроваджена у Model X. Цей фільтр, за даними компанії, знімає 99,97 відсотка вихлопних газів, алергенів та бактерій.

model-s-onovlena-2

У електромобіля Tesla Model S 2016 також підвищена потужність бортового зарядного пристрою до 48 ампер порівняно з попередніми на 40 ампер. Це дозволить новій моделі S заряджати батареї ще швидше.

model-s-onovlena-4

Правда за все треба платити – Tesla Motors підтвердила чутки про підвищення цін на 1500$ для всіх версій Model S.

model-s-onovlena-5
model-s-onovlena-6

Популярний блогер – фанат Тесли Бьорн Найленд знайшов один з електромобілів у салоні та зняв відео , що висвітлює нові функції Tesla Model S 2016.

Читайте також Ілон Маск представив Tesla Model 3 та Нові зображення та відео Tesla Model 3.

Схожі записи