Tesla Model 3 – якісні фото остаточного дизайну електромобіля

tesla_model_3_photo_main

Ще один день – ще одна «партія» фото електромобіля Tesla Model 3. Фото отримані одразу із кількох ресурсів. Втім фото також надав один із співробітників, що вели електромобіль. Співробітник заявив що це була практично остаточна версія дизайну електромобіля.

Насправді, новини про Tesla Model 3 досить багато, проте, це й не дивно, враховуючи певний ажіотаж навколо електромобіля. Зовсім недавно ми вже отримували фото салону цього електромобіля, але так багато чітких фото, здається, ще не було.

Варто зазначити, що багато деталей не відрізняються від попередніх варіацій, в тому числі й кермова частина. Втім, не варто «ставити крапку», адже дещо все ж може змінитись до офіційного релізу електромобіля.

tesla_model_3_photo_1

Схоже, що прототип використовує шини Michelin Green X для низького опору, які повинні добре поєднуватися з аеродинамічними колесами, які ми бачили кілька разів до того. Зовнішній вигляд коліс дуже солідний, і Тесла заявляють, що ці колеса «доберуться до виробництва».

tesla_model_3_photo_2

А ось фотографія головних передніх камер, включаючи спеціальний датчик дощу в правому верхньому куті:

tesla_model_3_photo_3

Зовнішнє фото не показує нам, в принципі, нічого надто нового, зате якісно демонструє екстер’єр електромобіля:

tesla_model_3_photo_4

Внутрішнє фото демонструє нам дивовижне панорамне скло та, відносно звичні, сонцезахисні козирки:

tesla_model_3_photo_5

Фото зарядного порту під час використання:

tesla_model_3_photo_6

А також фото внутрішньої панелі, котра, втім, теж не показує нічого нового, окрім того, що на час зйомки електромобіль заряджався від 70 кіловат. Порте “інсайдер” повідомив, що надалі Tesla Model 3 заряджався від 110 кВт на швидкісній зарядній станції. Втім, схоже що електромобіль заряджається на 169 миль (271 кілометр) від свого запасу ходу всього за годину.

tesla_model_3_photo_7

Схожі записи