Tesla Model 3: перші офіційні фото від Елона Маска

musk_share_tesla_model_3_photo_1

Після підтвердження новини про те, що Тесла завершили виробництво першого електромобіля Tesla Model 3 на заводі Fremont в кінці минулої суботи, Генеральний Директор Tesla Елон Маск опублікував на своїй сторінці у твітері перші фото першого виробничого електромобіля Model 3.

Електромобіль, котрий ви бачите на фото, в принципі є особистим автомобілем Елона Маска, який подарувала Елонові одна із ранніх інвесторів Tesla – Іра Еренпрайс, на день народження Маска.

Очевидно, варіанти вибору екстер’єру (та й взагалі комплектації) для Маска були обмеженими виробничими формами, проте він вибрав чорний колір для кузова та 19-дюймові колеса. Ми точно знаємо, що вибір конфігурацій для різноманітності електромобіля Tesla Model 3 зменшена спеціально. Сам Маск раніше заявляв, що так буде на початках виробництва. Пов’язано це з тим, що Tesla Model S мала понад 1500 конфігурацій, і це сповільнило процес, тож на початку виробництва електромобіль Tesla Model 3 матиме максимум до 100-а конфігурацій.

musk_share_tesla_model_3_photo_2

Щодо фотографій, опублікованих Маском, Елон, безумовно, упевнився в тому, що його особистий «спойлер» не покаже нам надто багато, адже запуск електромобіля намічений на кінець місяця.

Читайте також: Tesla Model 3: тестування на треку Fremont.

Тепер Tesla планують побудувати ще 30 електромобілів Tesla Model 3 для заходу, запланованого на 28 липня. Саме тоді ці електромобілі будуть передані першим власникам, а також буде відкрито «онлайн-конфігуратор», для передзамовлень електромобіля онлайн. Приблизна вартість електромобіля, нагадаємо, 35 000 доларів.

У будь якому випадку, одразу видно, що Елон Маск насолоджується найбільш очікуваним електромобілем не тільки року, але й, можливо, всіх часів.

Схожі записи