Стартувало серійне виробництво нового Nissan Leaf

Декілька годин тому, 19 грудня, на виробничих потужностях японської автомобільної компанії Nissan в британському місті Сандерленд, стартувало серійне виробництво нового (другого за рахунком) покоління повністю електричного хетчбека Nissan Leaf.

na_konveer

Повідомляється, що на заводі японського автовиробника в Великобританії, налагоджений випуск новеньких Nissan Leaf для європейських автомобільних ринків.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Це вже третій завод компанії Nissan, який займається випуском повністю електричного хетчбека – одне підприємство знаходиться в Японії, ну а інше – на території США. Європейські автолюбителі зможуть придбати електрокар у другому місяці наступного року.

 

nakonv2

Відзначимо, що оновлена версія електромобіля Nissan Leaf отримала електричну силову установку потужністю в 150 к.с., завдяки якій на розгін з 0 до 100 км / год йде всього лише 7,9 секунд, ну а максимально-можлива швидкість дорівнює 144 км / г. Крім того, автомобіль оснащений акумуляторною батареєю на 40 кВт * год. На одній повній зарядці електромобіль зможе проїхати близько 378 км. На те, щоб повністю зарядити батарею нового Nissan Leaf буде потрібно від 6 до 8 годин.

na_konv3

 Відомо, що вже в наступному році, буде представлена нова версія моделі, яка буде оснащена ще більш потужним мотором, а запас ходу буде збільшений.

Схожі записи