Стала відома вартість електромобіля Audi e-tron

Компанія Audi озвучила попередню вартість першого електромобіля Audi e-tron, який був оцінений в 80 000 євро, що на 2 000 євро дешевше поточної гібридної версії Q7 e-tron.

etroncina

Перший кросовер компанії Audi e-tron на повністю електричній тязі виявився дешевше аналогічної гібридної моделі, яка коштує від 82 000 євро. За попередньою інформацією, майбутня новинка від німецького бренду буде коштувати від 80 000 євро в початковій комплектації, при цьому компанія вже приймає попередні замовлення.

Незважаючи на те, що в рамках Женевського автосалону вже була представлена передсерійна версія автомобіля в щільному камуфляжі, компанія ще не оголосила технічні характеристики. Офіційний дебют може відбутися тільки влітку поточного року, проте прийом попередніх замовлень ведеться повним ходам, і вже в Норвегії було замовлено більше 3 700 одиниць електричних кросоверів.

За неофіційною інформацією, електричний кросовер Audi e-tron отримає повний приводід, з сумарною потужністю силових агрегатів від 300 кінських сил. Запас ходу може скласти від 500 км шляху при ємності акумуляторної батареї від 80 кВт*годин.

etroncina2

З огляду на вартість і спрямованість моделі на преміальний сегмент можна припустити про наявність системи автономного або напівавтономного управління, комплексу систем активної і пасивної безпеки, системи швидкої зарядки, сучасної мультимедійно-навігаційної системи з величезним дисплеєм, а також повністю цифровий панелі приладів.

Схожі записи