SsangYong везе до Женеви електричний кросовер e-SIV Concept

Корейська компанія SsangYong Motor Company офіційно анонсувала новий концептуальний позашляховик e-SIV Concept , світова прем’єра якого відбудеться на Женевському автосалоні 2018 року.

sandzhonelektrooo

SsangYong e-SIV покликаний продемонструвати технології, які можуть бути використані на майбутніх електричних і безпілотних автомобілях південнокорейської марки. Назва концепт-кара розшифровується Electronic Smart Interface Vehicleелектромобіль з «розумним» інтерфейсом.

SsangYong e-SIV укомплектований електричним двигуном, що розвиває 190 кінських сил. Максимальна швидкість електричного кросовера складає 150 км на годину. Комплект акумуляторів дозволяє проїхати без підзарядки до 450 кілометрів. При цьому запас батарей можна поповнити на 80% всього за 50 хвилин.

Судячи із зображень, SsangYong e-SIV отримає радіаторну решітку, запозичену у моделі Rexton нового покоління , і тонкі фари головного світла, з’єднані світлодіодною смугою на всю ширину капота.

Хочемо нагадати, що компанія Volkswagen привезе в Женеву розкішний електромобіль. Volkswagen ID Vizzion оснащується електричним двигуном, що видає 225 кВт (306 кінських сил). Максимальна швидкість автомобіля складе 180 км на годину. Комплект літій-іонних акумуляторів дозволить проїхати без підзарядки до 665 кілометрів.

noviizhenevavolc

Серійний випуск електромобілів Volkswagen нового покоління стартує в 2020 році. Першим представником сімейства ID стане компактна модель, а слідом за нею з’явиться кросовер, мінівен і флагманський седан. До 2025 р німці планують запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

Схожі записи