Швейцарський електросуперкар Elextra покажуть в Женеві

elextra-supercar-1

Новинкою на автосалоні в Женеві, який проходитиме вже в березні, стане концепт повнопривідного електросуперкара Elextra. Його створила швейцарська автомобільна компанія Classic Factory, штаб-квартира якої знаходиться в Бремблані. Сама компанія була створена в 2009 році дизайнером Робертом Палмом (Robert Palm). Компанія Classic Factory опублікувала тизерні зображення свого першого електромобіля.

elextra-supercar-2

Інформації про швейцарський електромобіль не багато. На фото можна лише побачити обриси автомобіля, з яких можна зробити висновок, що це спортивне авто. Щодо його технічних характеристик, то виробник розкриває лише показник динаміки, який, за його словами, становить 100 км/год за 2,3 секунди. Ще відомо, що на відміну від інших спортивних автомобілів, цей буде чотиримісний і чотирьох-дверний спортивний електромобіль.

Безпосередньо ініціаторами проекту по створенню електромобіля Elextra виступили глава Classic Factory Роберт Палм (Robert Palm) і данський підприємець Поул Сол (Poul Sohl). Повідомляється, що спорткар буде спроектований в Швейцарії, а побудований в Німеччині на фабриці поблизу Штутгарта – вузькоспеціалізованому автомобільному підприємстві з продукцією «найвищої якості».

У компанії кажуть, що перша партія швейцарського електроспорткара буде випущена тиражом в 100 екземплярів і обіцяють розкрити його деталі в найближчі місяці, а зараз вони ведуть активний пошук фінансування та відкриті для пропозицій інвесторів.

elextra-supercar-3

Концепція Elextra полягає в тому, щоб поєднати елементи чистого дизайну італійських суперкарів минулого із заниженим футуристичним силуетом і найбільш просунутими технологіями,-

зазначає Палм.

Ще у компанії обіцяють, що електроспорткар Elextra, побудований на найкращій в світі електромобільній платформі, змінить наше уявлення про суперкари.

Схожі записи