Шпигунські фото наступного покоління Nissan Leaf показали запас ходу електромобіля

next-gen-leaf

Власник Nissan Leaf у франції помітив, що прототип цього електромобіля нового покоління заряджається неподалік міста Каркассон, що на півдні Франції. Саме він і злив у мережу (а власне у Facebook) фото майбутнього електромобіля Nissan Leaf.

Не зважаючи на те, що електромобіль був надійно замаскований, із шпигунських фото ми дізнались досить багато цікавого із цих «шпигунських фото». Найважливіше, що варто сказати, ми побачили інтер’єр майбутнього покоління Nissan Leaf. А разом із інтер’єром ми ще й побачили панель приладів, котра відображала діапазон ходу електромобіля.

nissan_leaf_2018_panel

Фото показують, що майбутнє покоління електромобілів Nissan Leaf матимуть запас ходу на одному заряді 165 миль (265 кілометрів). Панель приладів на фото показує саме такий діапазон при заряді 99%.

Варто зазначити, що такий запас ходу набагато менший, ніж очікувалось. Адже передбачалось, що новий Nissan Leaf проходитиме 200 миль на одному заряді акумулятора. Такі прогнози робились із оглядом на те, що новий Nissan Leaf муситиме конкурувати із Tesla Model 3 та Chevrolet Bolt EV.

Поточні дані EPA для електромобіля Nissan Leaf із акумулятором 30 кВт/год зазначають запас ходу 107 миль (172 кілометри). Тож покращення для нового покоління здається дуже незначним.

Проте нас вже встигли запевнити, що окрім базової моделі потужністю на 40 кВт/год можна буде придбати й електромобіль Nissan Leaf із батареєю на 60 кВт/год. Є інформація, що тоді електромобіль зможе проїхати на одному заряді 500-550 кілометрів. Як нам відомо, Nissan вде протягом кількох років тестує акумулятори на 60 кВт/год. Проте підтвердженої інформації про те, що саме ця батареє потрапить до нової моделі Nissan Leaf не було. Ніссан взагалі якось оминають цю тему.

nissan_leaf_2018_1
nissan_leaf_2018_2

Іще кілька фото наступного покоління електромобіля Nissan Leaf, зроблені у Франції.

Офіційно наступний Nissan Leaf буде представлений 6 вересня.

Схожі записи