Renault ZOE e-Sport Concept – розгін до 100 кілометрів за 3,2 секунди

reno-zoe-e-sport-2

В рамках 87-го Женевського міжнародного автосалону Група Renault представила концепт спортивного електромобіля Renault ZOE e-Sport Concept.

Таким вчинком керівники компанії очевидно хочуть ще міцніше закріпитись на ринку електромобілів, задовільняючи найвибагливіших шанувальників авто з електричним приводом. Як ми недавно повідомляли, Renault отримала перше місце по продажах електромобілів у Європі (25 648 одиниць) і якраз насамперед завдяки Renault ZOE. Тож логічним було підсилити інтерес до цієї моделі.

А новий, спортивний дизайн ZOE e-Sport Concept, зроблений в яскравих синіх кольорах команди Renault e.dams, яка очолює рейтинг чемпіонату одномісних болідів Формула E, забезпечить цій моделі популярність ще на кілька років.

reno-zoe-sport

Технічні характеристики Renault ZOE e-Sport Concept

renault-concept-zoe-021

Кузов ZOE e-Sport Concept повністю виготовлений з легкого вуглеволокна, що забезпечує приголомшливий розгін до 100 км/год всього за 3,2 с. Маса автомобіля складає всього 1400 кг, з них 450 кг припадають на акумулятор. Як пам’ятаєте, ми вже інформували вас про новий акумулятор на 40 кВт для Renault ZOE, який забезпечує пробіг до 400 кілометрів на одній зарядці за європейським стандартом NEDC. Саме цей акумулятор й використали для спорткара.

renault-concept-zoe-019

Renault ZOE e-Sport Concept отримав повний привід, тобто по одному електродвигуну на кожну вісь. Сумарна потужність електродвигунів становить 460 кінських сил (формула E обмежена максимум 270 кінських сил) або 640 Нм крутного моменту.

renault-concept-zoe-005

Читайте також: Nissan Leaf 2018: презентація нового покоління.

Схожі записи