Renault Symbioz – електромобіль майбутнього представлений у Франкфурті

renault-symbioz-2-ecoauto

Концептуальний електромобіль Renault Symbioz Concept був продемонстрований публіці, котра відвідала міжнародну авто виставку у Франкфурті. Аби показати світові концепцію «електромобілів майбутнього», Французька компанія створила справді футуристичний електромобіль!

Окрім головних інновацій, варто сказати, що електромобіль має запас ходу на одному заряді батареї 400 кілометрів. Є інофрмація, що запас ходу може сягати і 500 кілометрів, але ця інформація не є офіційною. З нуля до сотні кілометрів на годину електромобіль розганятиметься менш ніж за 6 секунд. Штучний ітелект електромобіля сам підбиратиме для вас зручне положення крісел та приємну музику. Довжина електромобіля – аж 4,7 метрів. Двері відкриваються у різні сторони (такі двері ще називають “суїцидними”, але нехай вас не лякає така назва), дах прозорий та здатний підійматись угору. Це дозволить більш приємно провести час на природі, відпочиваючи всередині. Електромобіль також назвали “кімнатою, котра завжди з вами”.

renault_symbioz_2017_ecpauto

У прес-центрі французької компанії Renault розповіли:

«Представлений вам прототип Renault Symbioz Concept – це водночас і будинок, і концептуальний електромобіль, котрі гармонійно інтегровані не лише між собою, але і в життя людини. Цей електромобіль – частина глобальної стратегії компанії щодо зниження рівня шкідливих викидів в атмосферу. Тому він отримав виключно електричні двигуни.»

Створюючи концептуальну модель Renault Symbioz інженери і дизайнери бренду керувалися прогнозом, згідно з яким до 2030 року в світовому соціумі зросте тренд на автономні електромобілі, які взаємодіють з «розумними будинками», дорожньою і міською інфраструктурою та іншими автомобілями.

Оригінальне відео презентації електромобіля Renault Symbioz Concept.

Розповідаючи про нову концепцію, представники французької марки відзначають:

«Призначення автомобілів поступово змінюються. Вже сьогодні автомобіль – це більше, ніж спосіб дістатися з точки “А” в точку “Б”. Сучасні високотехнологічні автомобілі поступово перетворюються в інтерактивний, персоналізований простір, який об’єднує водія та пасажирів з іншими автомобілями, людьми та об’єктами навколо них»

frankfurt_renault_symbioz_concept_ecoauto

За словами розробників, футуристичний концепт Renault Symbioz націлений на те, щоб показати світу можливість обміну енергією між будинком і транспортним засобом:

«Енергія передається через єдину для автомобіля та дому інтелектуальну мережу і керується штучним інтелектом, який вираховує потреби власника, – пояснили в компанії. – Наприклад, можна запрограмувати систему таким чином, щоб вона використовувала енергію, що зберігається в акумуляторі автомобіля, для освітлення будинку, для екранів та побутової техніки в будинку в пікові для енергоспоживання години»

Зараз відомо, що в кінці поточного року французька компанія Renault планує показати світові електромобіль, в якому будуть втілені багато рішень концепту Symbioz. Мало того, він повинен показати середньострокове бачення бренду (до 2023 року) щодо розробки електромобілів, та продемонструє високі технології, які будуть знаходити застосування в серійних автомобілях та електромобілях марки в найближчому майбутньому.

Схожі записи