Renault очолює європейський ринок електромобілів

zoe-1-1-1

Компанія Renault сягає нових вершин. Відтак Renault очолили європейський ринок електромобілів, залишивши конкурентів далеко позаду.

Цифри не дадуть збрехати. Офіційні дані показують, що продажі електромобілів Renault зросли на цілих 11%. Компанії вдалось довести цифру проданих електромобілів у Європі до позначки 25 648 одиниць. Статистика не включає в себе модель Twizy, що, безумовно, є зрозумілим та закономірним.

На вершині рейтингових списків легкових електромобілів стала модель Renault ZOE. Продаж цього електромобіля досягнув рівня 21 735 одиниць проданих моделей. Продажі ZOE виросли на 16%, що стало дуже важливим фактором у підкоренні європейського ринку.

Ринок комерційних електромобілів у Європі теж очолила модель Renault. Kango Z.E. чудово продався. Модель вийшла на перше місце із відміткою 3 901 проданий електромобіль.

Взагалі, Renault непогано утвердились у всьому європейському авто-ринку, зайнявши другу позицію серед компаній легкових та комерційних автомобілів за продажами. Але що не може не ощасливлювати серця електромобілістів, це те, що, за офіційними даними, електромобілі тільки однієї марки продались в Європі у такій величезній кількості, сягнувши цифри вищої ніж 25 тисяч електромобілів. І це всього за один рік, а популярність електромобілів однозначно зростає.

Схожі записи