Прототип Tesla Semi має кращі характеристики, ніж очікував Елон Маск

tesla_semi_zavershena_ecoauto

Після того як генеральний директор Tesla Елон Маск повідомив, що презентація нової електровантажівки Tesla Semi відкладається, він же повідомив, що прототип електричної вантажівки, насправді, вже завершений.

Як заявив Маск у своєму твітері, затримка презентації електромобіля Tesla Semi пов’язана виключно із тим, що компанія зараз хоче зосередитись на виробництві електромобілів Tesla Model 3, та збільшити поставки акумуляторних блоків із Пуерто-Ріко. Елон Маск підкреслює, що затримка ніяк не пов’язана із програмою розробки електровантажівки.

Також генеральний директор Tesla написав у своєму твітері, що Tesla Semi вийшла навіть кращою, ніж всі очікували. В короткому пості Елон Маск стверджує, що характеристики прототипу перевершили його сподівання.

Досі було розсекречено не так багато інформації. Все, що змогли отримати, ми опублікували у ЦІЙ статті. А також нещодавно Tesla Semi була впіймана в об’єктиви камер.

Все що можна додати, так це те, що електромобіль Tesla Semi матиме запас ходу на одному заряді батареї від 200 до 300 кілометрів. Презентувати електровантажівку Tesla має вже наступного місяця.

Схожі записи